Saklı Dünyam Anaokulu, 5 Haziran'da Müjdat Gezen Tiyatrosunda

İstanbul Maltepe'de eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmekte olan Saklı Dünyam Anaokulu bu yılda öğrencileri ile etkinliklerini başarıyla sürdürüyor.

2009 yılında faaliyetlerine başlayan Saklı Dünyam Ana Okulunda, okula hazırlık çalışmaları konsantrasyon-dikkat ve oyunla matematik dersleri Gazi Üniversitesi mezunu olan okul müdürü Hikmet Dolun Binzinger tarafından veriliyor.
Bale ve modern dans, müzik, tiyatro, santranç gibi etkinlikler ile öğrencilerin kişilikleri renklendirilirken, pratik Almanca ve İngilizce eğitimi eğlenceli tekniklerle kazandırılıyor.
Hedeflerinin, velilerin isteği ve desteği doğrultusunda, çocuklara en dogru ve en iyi eğitimi verebilmek olduğunu belirten Hikmet Dolun Binzinger, sene boyunca vermiş oldukları eğitimleri sene sonu aktiviteleri ile veliler ve halkımız ile paylaştıklarını ve görmüş oldukları ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını açıkladı.
Önümüzdeki günlerde yapılacak aktivite etkinlikler şunlar: "5 Haziran Müjdat Gezen Tiyatrosunda Saklı Dünyam sahne gösterisi, Paladium Alışveriş Merkezi 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde öğrencilerin el becerilerinin yer aldığı sergi".