Trabzonspor, Song ile yollarını ayırma kararı aldı

Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu, sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusu Rigobert Song ile gelecek sezon devam etmeyeceklerini sö

  Trabzonspor Kulübü Genel Saymanı Mahmut Aksu , sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusu Rigobert Song ile gelecek sezon devam etmeyeceklerini söyledi .

Aksu , Radyospor ' a yaptığı açıklamada , Song ile yeni bir sözleşme yapmayacaklarını , futbolcuyla kesin olarak yolları ayırdıklarını ifade etti .

Kamerunlu oyuncu ile çok güzel günler yaşadıklarını belirten Aksu , " Song , çok dürüst bir insan . Takıma futbolcu olarak hizmet ettiği kadar , bir ağabey olarak da katkı sağladı . Bize büyük katkıları oldu . Ama misyonu doldu ve gitme zamanı geldi . Bunu kendi de biliyor . Kendisiyle çok güzel bir şekilde ayrıldık . " dedi .

Takıma stoper ve forvet takviyesi yapacaklarını ifade eden Aksu , basında çıkan isimlerin çoğu ile ilgilenmediklerine dile getirdi . Aksu , transfer gündemlerinde olduğu iddia edilen oyuncuların yüzde 80 ' i ile ilgilenmediklerini belirterek , " Transfer döneminde bir stoper , bir forvet alacağız . Forvet oyuncusu yabancı olacak . Ayrıca biz kadromuzda düşündüğümüz hiçbir oyuncuyu bırakmayacağız . " İfadelerini kullandı .

Galatasaray ' a gidecekleri iddia edilen Selçuk ve Ceyhun ' un takımda kalacağını söyleyen Aksu , iki futbolcunun da Galatasaray ' a ya da başka bir takıma gitmesi söz konusu olmadığının altını çizdi .

Öte yandan Aksu , sezon başında takımın başına Hugo Broos ' u getirmekle hata ettiklerini de sözlerine ekledi .