Sokak Basketbolu Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak Basketbolu Turnuvası'na gençler yoğun ilgi gösterdi.

Turnuvada Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Master kategorilerinde mücadele eden ve yeteneklerini sergileyen genç sporcular, düzenlenen gençlik konserleri ve animasyon gösterileri ile doyasıya eğlendiler. Turnuvada dereceye giren takımlara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fuat Özçörekçi ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim tarafından ödül verildi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fuat Özçörekçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak sportif aktivitelere büyük önem veriyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Sokak Basketbolu Turnuvası ile gençlerimiz hep yeteneklerini sergilediler hem de doyasıya eğlendiler. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Master kategorilerinde toplam 115 takımın rekor katılımıyla gerçekleşen turnuva bize bu tür etkinliklerin daha fazla yapılması gerekliliğini gösterdi. Kültür sanat etkinliklerimizin yanı sıra gençler ve çocuklarımıza yönelik
projelerimiz devam edecektir" dedi.
115 takımın mücadele ettiği Sokak Basketbolu Turnuvasında Minik Erkeklerde 80.Yıl İlköğretim Okulu, Yıldız Erkekler kategorisinde Scream Takımı, Genç Erkeklerde İllegal Team, Büyükler kategorisinde Tuborg Takımı ve Bayanlar kategorisinde All Star Takımı oyuncularına şampiyonluk kupaları ile birlikte yarım altın verildi.
3 sayı atışında dereceye giren Güzide Kilici, Cezayir Sevim ve Gökhan Övünç adlı sporcular ise Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.