Polis, cinayet zanlısını mezarlıkta yakaladı

Alibeyköy'de, iki gün önce öz dayısını öldüren Adem Çalımlı, polis tarafından Kağıthane'deki Hastal Mezarlığı'nda sıkıştırıldı. Polis, çatışma ihtimal

Alibeyköy'de, iki gün önce öz dayısını öldüren Adem Çalımlı, polis tarafından Kağıthane'deki Hastal Mezarlığı'nda sıkıştırıldı. Polis, çatışma ihtimaline karşın, Aşiyan Mezarlığı'nda yaşanan olayların tekrarlanmaması için bu kez tedbirli davrandı. Özel harekat polislerinin operasyonu sırasında yakalanacağını anlayan Çalımlı, tabancayla başına eteş edince ağır yaralı olarak ele geçirildi.

Adem Çalımlı, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki gün önce Alibeyköy'deki evinde dayısı Erdoğan Çalımlı'yı öldürdü. Olaydan sonra kaçan Adem Çalımlı'nın yerini tespit eden polis operasyon düzenledi. Polisin elinden kaçan Çalımlı, takip sonucu Hasdal Mezarlığı'nda sıkıştırıldı.

Polis, mezarlıkta elinde tabanca ile sıkıştırılan Adem Çalımlı'yı yakalayabilmek için bu kez tedbirli davrandı. Olay yerine özel harekat polisleri çağrılırken, mezarlığın çevresinde de ilçe ekipleri önlem aldı. Tüm tedbirler alındıktan sonra operasyon başlatıldı. Ancak yakalanacağını anlayan Adem Çalımlı, elindeki tabancayla başına ateş etti. Ağır yaralanan Çalımlı, olay yerinde bekletilen ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Çalımlı'nın yakınları, operasyon sırasında olay yerine geldi. Mezarlığa girmek isteyen şahısları polis güçülükle durdurabildi. Yakınları Çalımlı'nın kaldırıldığı hastaneye de akın etti. Polis hastanede, arbede yaşanması ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemleri aldı.