Miniklerin gösterisi büyük beğeni topladı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde eğitim veren 10 anaokulu öğrencileri yaptığı gösterilerle beğeni topladı.

Minik yürekler, 'Okul Öncesi Şenliği' progra

  Antalya ' nın Elmalı ilçesinde eğitim veren 10 anaokulu öğrencileri yaptığı gösterilerle beğeni topladı .

Minik yürekler , ' Okul Öncesi Şenliği ' programında ilginç kıyafetlerle bazen çöpçü , bazen roman bazen de palyaço oldu . Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Candeğer , eğitimin okul öncesi eğitimle başladığını ve bu eğitimleri alan öğrencilerin ilköğretim okullarına gittiğinde daha başarılı olduklarını söyledi . Candeğer , değişik etkinliklerle öğrencilere eğitimi sevdirdiklerini ve heyecanı üzerlerinden attıklarını sözlerine ekledi .

Gösterilerde miniklerden çok anne-babaların heyacanlı oluşu dikkatlerden kaçmadı . Veliler , adeta çocuklarının gösterisini fotoğraf ve video ile ölümsüzleştirmek için yarıştı .

Gösterilere İlçe Kaymakamı M . Murat Çekmen , Ağır Ceza Reisi Tamer Keskin , İlçe Tarım Müdürü Abdullah Süngü , Sağlık Grup Başkanı Ramazan Sarıkaya ile çok sayıda vatandaş katıldı .