Park Halindeki Otomobili Hareket Ettiren Çocuklar Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Sivas'ın Suşehri ilçesinde park halindeki otomobili hareket ettiren 2 kardeş otomobilin vitesini boşa alınca kaza yaptı.

Park Halindeki Otomobili Hareket Ettiren Çocuklar Kaza Yaptı: 2 Yaralı
Edinilen bilgiye göre kaza, Kemalpaşa mahallesi Erzincan caddesi üzerinde meydana geldi. Özcan Ş.'ye ait olduğu öğrenilen 58 SA 478 plakalı otomobili kullanan Serap Ş., Alper Ş. (9) ile Muhammed Ayberk Ş. (2) yanına alarak Kemalpaşa mahallesindeki bir iş yerine uğramak için gitti. Otomobili cadde üzerine park eden Serap Ş, bir anda otomobilin hareket ettiğini gördü. Otomobilde bulunan Alper ve Muhammed Ayberk Ş.'nin otomobilin vitesiyle oynayarak hareket ettirerek hızla yol kenarındaki bir ağaca çarparak durdu. Kaza sonrası otomobilde bulunan Alper Ş. ve kardeşi Muhammed Ayberk Ş. çevredeki vatandaşların yardımıyla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı çocuklardan Muhammed Ayberk Ş. yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Alper Ş. ise ayakta ki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Ayrıca son kaza ile Suşehri'nde bir ay içerisinde 18 yaşından küçük 3 çocuk trafik kazasına sebebiyet verirken, bu kazalarda 2 kişi yaşamını yitirmiş 4 kişi de yaralanmıştı.