Emlak Ve Çtv'de Son Ödeme Tarihi 31 Mayıs

Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Meral Çetin, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi'ni ay sonuna kadar ödenmesi gerektiğini belirterek, vatandaşların mağdur olmamaları için belediyedeki bütün veznelerin hafta sonu da açık olacağını bildirdi

Yüreğir Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Meral Çetin, Emlak ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi'ni ay sonuna kadar ödenmesi gerektiğini belirterek, vatandaşların mağdur olmamaları için belediyedeki bütün veznelerin hafta sonu da açık olacağını bildirdi.
Çetin, yaptığı açıklamada, vergisini yatırmak isteyen vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığını ifade ederek, "Emlak servisimizi ve veznelerimizi tamamen yeniledik. Vatandaşlarımız bundan böyle kredi kartı ile de ödemelerini yapabilecek. Bunun için veznelerimize pos makinesi yerleştirdik. Yeni belediye binamızda mükelleflerimizin rahatlıkla vergilerini yatıracakları ortam hazırlandı. Mükelleflerimizin sıra beklemeden kendilerine yapılan çay, meyve suyu ikramlarını yudumlarken vergilerini ödeyebilecekler. Ayrıca hafta sonu da belediye içerisindeki veznemiz açık olacak" dedi.
Meral Çetin, vergilerini ödemek isteyenlerin belediyenin merkez veznelerinin yanı sıra Kozan Yolu Üzeri Kiremithane Camii karşısındaki tahsilat şubesine, Kaymakamlık Şubesine, Doğankent ve Yakapınar veznelerine başvurmaları gerektiğini kaydetti.