Muğla esnafı, Turan Özdemir için dua ediyor

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir'in kaza haberini duyan Muğla esnafı üz

Bodrum'da geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir'in kaza haberini duyan Muğla esnafı üzüntüye boğuldu. Filmin çekildiği Arasta Çarşısı'nda bulunan esnaflar Özdemir'in sağlığına kavuşması için dua ediyor.

Dondurmam Gaymak filminde rakip dondurmacı rolünü oynayan Özcan Güzer, Turan Özdemir'in kaza haberini duyduklarında çok üzüldüklerini belirterek, "Burada Dondurmak Gaymak filmi için elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmuştuk ama bu kazanın bu şekilde olması bize büyük üzüntü veriyor. Aşağı yukarı 45 gün film çekmek için beraber olduk. Çok iyi bir arkadaştık. Allah acil şifalar versin." dedi.

Arasta Çarşısı esnaflarından Günay Gökcan ise, kazayı duyduğunda çok üzüldüğünü dile getirerek, "Burada bir beraberliğimiz vardı. Bir çayımız kahvemiz vardı birbirimizle, acil şifalar diliyorum. Muğla'yı tanıtmak için büyük gayret sarf etmişti. Onun için Yüce Allah'tan sağlık dilerim. Çok üzüldüm." diye konuştu.

Dondurmam Gaymak filminin başrol oyuncusu Turan Özdemir ile aldığı rolden bir kesit anlatan Gökcan, "Çay ocağında motorunu kaybettiği zaman, ona teselli maksadıyla biraz bir şeyler söylemiştim ve espriler yapmıştım. İyi bir arkadaşımızdı. İnşallah iyi olmasını cenabı Allah'tan dilerim." şeklinde konuştu.

Arasta çarşısı esnaflarından Rıza Şahin de Turan Özdemir'in Muğla'ya çektiği filmle büyük katkısı olduğunu belirterek, "Haberi duyunca çok üzüldüm. Ona acil şifalar diliyorum. İnşallah aramıza tekrardan katılır. Tekrar filmlerde beraber oynarız." diye konuştu.

DONDURMAK GAYMAK

Dondurmam Gaymak, filminde Muğla'da bir sahil kasabasında motorsikletiyle dondurma satan bir adamın hikayesi anlatılıyor. Oyunculardan sadece Turan Özdemir'in profesyonel oyuncu olması dikkati çekmişti. Diğer oyuncuları ise yörenin insanlarıdır.