Aşk-ı Memnu 74. bölümde Bihter ve Behlül yeniden barıştı...

Aşk-ı Memnu'nun 74. bölümü dün akşam Kanal D'de yayınlandı. Aşk-ı Memnu 74. yeni bölümünde Bihter ve Behül'ün yasak aşkı yeniden başladı...

Aşk-ı Memnu'nun dün akşam Kanal D'de yayınlanan 74. bölümünde Ziyagil Köşkü'nde çalışan Rıza ve Nesrin evlendi. Katja da Hilmi Önal'ın yardımıyla oturma izni alabilmek için evlendirildi.

Bihter, durumu gittikçe kötüye giden Beşir'i hastanede ziyaret etti ve ona iyi olacağını söyleyerek destek olmaya çalıştı.

Behlül ise Hilmi Önal'ın açtığı davanın sonuçlarından korktuğu için Nihat'ın karısı Peyker'le görüştü. Behlül, Peyker'e Nihat' ın davadan çekilmesi gerektiğini aksi takdirde rezil olacaklarını söyledi. Peyker de madem öyle bırak rezil olsunlar diyerek Behlül'ün bu isteğini geri çevirdi.

Matmazel, Beşir’i ziyaret ederek gizli kasanın içerisinde ne olduğunu sordu. Beşir’in ben ölmeden kimse o kasada ne olduğunu öğrenemeyecek demesi üzerine Beşir ve Matmazel arasında bir tartışma yaşandı. Matmazel, Beşir’e bu kasada olan gizli şeylerin ne olduğunu açıklaması gerektiğini söyledi. Tam bu sırada Beşir fenalaştı ve Matmazel’in elindeki gizli kasanın anahtarı yere düştü.

Matmazel, daha anahtarı yerden alamadan içeri giren hemşire Matmazel’i dışarı çıkardı.

Aşk’ı Memnu’nun 74. bölümüne damga vuran en önemli olay ise Behlül ve Bihter arasındaki yasak aşkın yeniden başlaması oldu. Behlül, her ne kadar yasak aşka kendisini kaptırsa da bu birliktelikten pişman oldu ve Bihter’e olan aşkı yüzünden isyan etti.

Adnan Bey’in kendisine ve ailesine iftira atıldığı gerekçesiyle Hilmi Önal’a açtığı davaya hizmetçi Katja tanık olarak gelince Ziyagil ailesi davaya katılmaktan vazgeçti. Hilmi Önal ise haklı olduğunu kanıtlar bir şekilde bu başarıyı kutladı…