Şahika Eğitim Kurumları 19 Mayıs'ı Ahmet Özhan konseri ile kutladı

Şahika Eğitim Kurumları Rize Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu tarafından 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Ahmet Özhan konseri düzenledi. Oku

Şahika Eğitim Kurumları Rize Özel Şahika Salih Kalkavan İlköğretim Okulu tarafından 19 Mayıs kutlamaları kapsamında Ahmet Özhan konseri düzenledi. Okul bünyesinde yeni yapılan toplantı salonunda gerçekleşen konsere katılımın fazla olması dikkat çekti.

Konser öncesi salonun yapımına katkıda bulunan Atılgan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atılgan bir konuşma yaptı. Atılgan, konuşmasında bu konferans salonunun Rizeye, Rizelilere hayırlı olmasını ve bu gibi kurumların daha da artmasını diledi. Dışarda yaşayan insanların özlemini çektiği bir Rize istediğini belirten Atılgan "Biz Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, alevisi-sünnisiyle bir arada yaşadık. Bu tür eğitim kurumları milletimizi ayıran değil, bir arada tutan yönlerini öne çıkarıyor. O yüzden bu gibi irfan yuvalarının artması gerekir." dedi.

Konuşmaların ardından maddi ve manevi katkılarından dolayı Atılgan Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Atılgana ve Atılgan Könetim Kurulu Üyelerine Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu tarafından plaket taktim edildi.

Plaket taktiminin ardından Ahmet Özhan sahne aldı. Sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla geceye katılanlara farklı bir gün yaşattı.