Motosikletler kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

İzmir'in Menderes ilçesinde iki motosiklet çarpıştı. Kazada 6 aylık hamile kadın öldü, kocası yaralandı.

Çalıntı olduğu ileri sürülen Yüksel Ancak y

İzmir'in Menderes ilçesinde iki motosiklet çarpıştı. Kazada 6 aylık hamile kadın öldü, kocası yaralandı.

Çalıntı olduğu ileri sürülen Yüksel Ancak yönetimindeki plakasız motosiklette bulunan eşi Aysu Ancak hayatını kaybetti. Aysu Ancak'ın 6,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Eşinin durumunun ağır olduğu ve diğer motorsiklet sürücüsü M.A.'nın yaralandığı belirtildi.

Kaza, Menderes İlçesi Mithatpaşa Mahallesi 564 Sokak'ta meydana geldi. Kuaför M.A (17) yönetimindeki 35 AP 9571 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Yüksel Ancak yönetimindeki plakasız motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredekiler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Kazanın şiddetiyle motosikletten savrulup yaralanan sürücü Ancak ve arkasında bulunan eşi 6 aylık hamile Aysun Ancak, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedaviye alınan sürücü Ancak'ın eşi 6,5 aylık hamile olan Aysu Ancak yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yüksel Ancak'ın ise ayağının ezildiği ve sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Yara almadan kurtulan diğer sürücü kuaför M.A. ise güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Yola aniden çıktığı öğrenilen ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bergama Çocuk Cezaevi'ne gönderildi.

Yapılan incelemede, Ancak'ın kullandığı plakasız motosikletin bir süre önce Torbalı ilçesinden çalındığı ortaya çıktı. Ancak çiftinin plakasız motosikleti çalıntı olduğunu bilmeden satın aldıkları belirtildi.

Aysu Ancak'ın (20) cenazesi, Menderes Altıntepe Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Şaşal Mezarlığı'nda toprağa verildi.