Canım Ailem 60. bölümde neler yaşandı?

Canım Ailem dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Halim, Feride'yi kaçırdı.

Canım Ailem dizisinin 60. yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Dizinin en son yayınlanan bölümünde TEM otoyolunda meydana gelen bir kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Bunu fırsat bilen Halim ve Feride de yol açılana kadar kenardaki çimlerde mangal yaktı...

Kaza nedeniyle olay yerine gelen kameralar da Halim ve Feride'yi görüntüledi. Bunu evdeki televizyondan canlı olarak izleyen Meliha, çılgına döndü. Feride ve Halim eve gelir gelmez Meliha'dan fırçayı yediler. Meliha, diğer kardeşiyle de bir dönem nişanlı olduğu için Feride'nin Halim'le birlikte olmasına karşı olduğunu söyledi.

Halim'le buluştuktan sonra tekrar eve gelen ve mide hapı yerine uyku ilacı için Feride, işleri karıştırdı. Evde Feride'yi uyur halde bulan ve yanında da boş bir ilaç kutusu gören ablası Meliha, Feride'nin intihar ettiğini düşündü.

Samim ve Meliha, Feride'yi hastaneye götürdü. Halim de olayı haber alarak hastaneye koştu. Halim'in  yanında çalışan Cumali, doktor kılığına girerek Feride'nin yattığı odaya girdi.

Halim ve Cumali bir ambulansla Feride'yi hastaneden kaçırdı. Feride'nin odasına girince yatağı boş gören Samim ve Meliha ise şok geçirdi....