Mesai Arkadaşları Asayiş Şube Müdürü İçin Son Görevlerini Yerine Getirdi

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü'nün, şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Asayiş Şube Müdürü Muzaffer Çetin için düzenlediği törende duygusal anlar yaşandı.

Mesai Arkadaşları Asayiş Şube Müdürü İçin Son Görevlerini Yerine Getirdi
İl Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde gerçekleştirilen programa Sivas Valisi Ali Kolat, İl daire ve kurum müdürleri, çok sayıda polis ile askeri erkan ve merhumun yakınları katıldı.
Tören, gazdan zehirlenerek vefat eden Muzaffer Çetin için bir dakikalık saygı duruşunda durulması ile başlandı. Tören boyunca merhum Muzaffer Çetin için Kuran-ı Kerim okunup dua edilirken, Çetin'in yakınlarının da çok üzgün oldukları ve ayakta durmakta güçlük çektikleri görüldü. Emniyet Müdürlüğü'nde çalışan meslektaşları, merhumun yakınlarını teselli etmeye çalışırken, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan da özellikle Muzaffer Çetin'in çocuklarıyla yakından ilgilendi.
Törende bir konuşma yapan Sivas Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan'ın duygulandığı ve göz yaşlarına hakim olmakta zorlandığı görülürken, "Vatandaşları bu konuda uyarmama rağmen kader Muzaffer Çetin'i aramızdan aldı. Ama evlatları, eşi, yakınları bizim kardeşlerimizdir. Ömür boyu burada olduğumuz sürece her türlü ihtiyaçlarına destek vereceğiz. Allah bir daha böyle bir acıyı ne teşkilatına ne de Sivas'a yaşatmasın temenni etmiyorum. Muzaffer kardeşimi ben geç buldum çabuk kaybettim. Ruhu şad olsun" dedi.

Seyhan'ın konuşmasının ardından kürsüye çıkan İl Müftüsü Yusuf Şahin ise merhum Çetin için helallik istedi. Daha sonra Çetin'in tabutu, tören mangası ve merhumun yakınları tarafından omuzlara alınarak ambulansa taşındı. Emniyet Müdürü Seyhan'ın da merhumun tabutunu omzuna alarak taşıdığı görülürken, tabutun ambulansa bindirilişi sırasında merhum Çetin'in yakınlarının da sinir krizleri geçirdiği görüldü.
Merhum Asayiş Şube Müdürü Muzaffer Çetin'in naaşı kortej eşliğinde, memleketi olan Yozgat'ın Sorgun ilçesinde defnedilmek üzere yola çıktı.