Teknosa mağazasının açılışını geceden beklemeye başladılar

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Teknosa'nın genişletilen mağazasının açılışında yapılacak indirimleri kaçırmak istemeyen yüzlerce kişi, gece saatlerinde

  İzmir ' in Karşıyaka ilçesinde , Teknosa ' nın genişletilen mağazasının açılışında yapılacak indirimleri kaçırmak istemeyen yüzlerce kişi , gece saatlerinden itibaren sıraya girdi . Uzun süre sırada bekleyen teknoloji tutkunlarına üşümemeleri için battaniye ve yiyecek dağıtıldı .

Elektronik eşya sektörünün yerli firması Teknosa , 261 metrekare olan Karşıyaka Mavişehir Mağazası ' nı 1350 metrekare ' ye çıkartıp ürün çeşitliliğini artırdı . Firma , extra konseptli yeni yerini sabah saat 05 . 00 ' de hizmete açtı . Açılışta yapılacak kampanya ve yüzde 80 ' e varan indirim avantajlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar , mağaza önünde geceden sıraya girdi . Erken saatlerde mağaza önünde toplanan İzmirlilere , gevrek ve çay ikram edildi . Üşümemeleri için de battaniye dağıtıldı .

Yaklaşık 600 kişinin beklediği mağaza önünde izdiham yaşanmaması için özel güvenlik ve polis tedbir aldı . Vatandaşlar mağazada 10 ' ar ve 20 ' şer kişilik gruplar halinde içeriye alındı . Mağaza girişinde istedikleri ürünü belirterek içeriye alınan vatandaşlar , alışverişlerini rahat rahat yapma fırsatı buldu .

Açılışta indirimli ürünler arasında en büyük ilgiyi yüzde 28 ' lik fiyat avantajı ile 795 TL ' ye satışa sunulan notebooklar aldı . Cep telefonu , lcd tv , telsiz telefon , dvd player , ev sinema sistemleri , mp3 çalar , fotoğraf makinaları gibi birçok üründe indirim yapıldı .

Mavişehir Teknosa Extra , bundan sonra daha fazla ürün çeşidi bulundurarak , bünyesinde beyaz eşya ve özel oyun alanı gibi yenilikleri de barındıracak . TeknoAsist noktası ile tüketicilere satış sonrasında servis desteği de sunacak .

Teknosa , yaklaşık 7 ay önce İzmir Agora AVM bünyesindeki mağazasını da genişletmişti . Yaklaşık 3 bin 500 çalışanı bulunan Teknosa , 66 ilde 250 mağaza ile hizmet veriyor . Teknosa mağazalarını , ayda 6 milyonu aşkın müşteri ziyaret ediyor .