Peugeot Sport, 19 Mayıs'ta boy gösterecek

Peugeot Sport Türkiye Ekibi Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Özak'ın davetiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenecek Resmi Geçit Töreni'ne katılacak.

Peugeot Sport, 19 Mayıs'ta boy gösterecek
  Ankara 19 Mayıs Stadyumu ' nda yapılacak Resmi Geç ; it Tö ; reni , Cumhurbaşkanı Abdullah Gü ; l ' ü ; n şeref tribü ; nü ; ndeki yerini almasıyla başlayacak .

Tö ; rende beden eğitimi ve spor gö ; sterileri sunulacak . İlk defa bir ralli otomobili Resmi Geç ; it Tö ; reni ' nde sporcular arasında yer alacak ve tü ; m devlet protokolü ; ö ; nü ; nden geç ; iş yapacak .

Tö ; ren tü ; m Tü ; rkiye ' de televizyon kanallarından da canlı olarak yayınlanacak . Milli sporcular Burcu Ç ; etinkaya ve Ç ; iç ; ek Gü ; ney ' in pilotajında Peugeot 207 Super 2000 ile tö ; rene katılacak ekibe Peugeot Tü ; rkiye ' den de bir grup eşlik edecek .

Peugeot Sport Tü ; rkiye , Eurosport Events tarafindan dü ; zenlenen Kıtalararası Ralli Şampiyonası ( Intercontinental Rallye Challenge ) IRC ' de tü ; m dü ; nyada Milli Sporcular Burcu Ç ; etinkaya ve Ç ; iç ; ek Gü ; ney ' den oluşan ilk ve tek bayan ekip ile Tü ; rkiye adına yarışacak .

Tü ; rk Hava Yolları , Total , Ansell , Yokohama , Red Bull , Gefco , Golden Bay Tour , Peugeot Finans , KS Tools ve OMP sponsorluğunda yola ç ; ıkan Peugeot Sport Tü ; rkiye Ekibi , Devlet Bakanı Sayın Hayatı Yazıcı ' nın da Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu olarak verdiği destek ile Tü ; rk Bayrağı ' nı tü ; m dü ; nyada dalgalandıracak .

İstanbul ' da dü ; zenlenen WRC Tü ; rkiye ayağı ile yarışlara başlayan Peugeot Sport Tü ; rkiye Ekibi genel klasmanda en iyi Tü ; rk ekip oldu , bayanlardan kurulu tek ekip olarak yarışta start alan ekip aynı zamanda genel klasmanda da 12 ' nci sırada finiş gö ; rdü ; .

Bu yarışın ardından Peugeot Sport Tü ; rkiye Ekibi sırasıyla Sardunya-Italya , Ypres-Belç ; ika , Aç ; ores-Portekiz , Madeira-Portekiz , Barum-Ç ; ek Cumhuriyeti , San Remo-Italya ve Rally of Scotland-Ingiltere olmak ü ; zere toplam 7 yarışta mü ; cadele edecek . IRC Yarışları 59 ü ; lkede 116 milyon eve ulasan Eurosport kanalında canlı olarak yayınlanacak .

Peugeot Sport Tü ; rkiye Ekibi , ü ; zerinde sergilenen dev Tü ; rk bayrağı sayesinde Tü ; rkiye ' nin tü ; m dü ; nyada tanıtımına katkıda bulunacak .

Ayrıca bayan pilotlar , giyecekleri tulumlarda yer alan Tü ; rk bayrağı ile Tü ; rk kadınının yerini ve konumunu sergileyen elç ; iler olacaklar .

Etkinlik ile heyecanı benzersiz bir şekilde bir araya getiren Peugeot ise bu proje ile Tü ; rkiye ' deki Peugeot tutkunlarının Peugeot markası ile daha da fazla gurur duymalarını sağlamayı hedefliyor .

Haber7