İhlas Koleji Judo Spor Kulübü Sporcusuna Cumhurbaşkanlığı'ndan Ödül

İhlas Koleji Judo Spor Kulübü sporcusu Şeyda Ballıoğlu, göstermiş olduğu başarılardan dolayı "81 İlden 81 Yıldız Eğitim Projesi" yıldızları arasına girdi.

  Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ' ün eşi Hayrunnisa Gül ' ün himayesindeki " 81 İlden 81 Yıldız " eğitim projesinin 2010 yılı yıldızlarının tanıtım töreni , Çankaya Köşkü ' nde gerçekleştirildi . Törende konuşan Hayrunnisa Gül , Türkiye genelinde büyük bir coşkuyla yürüttükleri eğitim faaliyetlerinin en büyük halkalarından biri olan 81 İlden 81 Yıldız Projesi ' nin ikinci yılında olduklarını belirtti . " Manevi anneleri olarak yıldızlarımızı tek tek tebrik ediyorum . Çünkü onlar , böyle bir projeyi hayata geçirmekle ne kadar
doğru bir iş yaptığımızı ispat ettiler " diyen Gül , gençlerden bilgili , dürüst ve ahlaklı da olmalarını istedi .
Bir anne için en büyük mutluluğun evlatlarının başarısını görmek olduğunu belirten Gül , bu mutluluğu kendilerine yaşatan tüm gençlerle gurur duyduğunu söyledi . Gençlerin bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışacaklarına , başarılarını devam ettireceklerine inandığını ifade eden Gül , her zaman gençlerin yanında olacaklarını söyledi .
Hayrunnisa Gül , konuşmasının ardından 81 ilden gelen 81 yıldıza birer dizüstü bilgisayar hediye etti .
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem ' in sunduğu toplantıya ayrıca , Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Aktürk , Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman , Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı Kaptanı Nevriye Yılmaz , sanatçı Sinan Özen , oyuncu Şafak Sezer , milli bilardocu Semih Saygıner ve Türkiye A Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay yer aldı . Toplantıda , yazar Mümin Sekman da ' başarı ' konulu bir seminer verdi .
Törenin sonunda 2010 yılı yıldızlarını tanıtan bir sinevizyon gösterisi yapıldı .