Eyüp Belediyesi'nin projeleri, vatandaşlarla anlatıldı

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Eyüp Belediyesi'nin yıl boyunca yaptığı ve gelecek yıl içinde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında vata

  Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu , Eyüp Belediyesi ' nin yıl boyunca yaptığı ve gelecek yıl içinde gerçekleştirmeyi planladığı projeler hakkında vatandaşlara bilgi verdi .

Yeşilpınar ' daki Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ' nda düzenlenen programda belediyenin çalışmalarını görsel bir sunum eşliğinde vatandaşlara aktaran Kavuncu , Yeşilpınar Taşocakları bölgesinde yapılması planlanan dev eğlence merkeziyle ilgili proje çalışmalarının başladığını belirterek : " Sayın Başbakanımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız da bu projenin gerçekleşmesini çok arzu ediyorlar . Hazırlık çalışmaları devam ediyor . İnşallah bu güzel projeyle Yeşilpınar çok daha farklı noktalara gelecek , sadece İstanbul ' un değil tüm ülkenin ilgi odağı olacak . " şeklinde konuştu .

Kavuncu ayrıca , Yeşilpınar Girne Caddesi ' ndeki düzenleme çalışmalarının da en geç 3 ay içerisinde tamamlanacağı müjdesini verdi .