Yardımsever kadınlar, öğrenciler yararına kermes düzenledi

Zonguldak'ta yardımsever ev kadınları tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Terakki Mahallesi Soğuksu köprü altında düzenlenen ke

  Zonguldak ' ta yardımsever ev kadınları tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenlendi .

Terakki Mahallesi Soğuksu köprü altında düzenlenen kermes açılışına , AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen , Zonguldak Vali Yardımcısı Engin Durmaz , İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin , Milli Eğitim Şube Müdürleri , Zonguldak Eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca ' nın eşi Sevgi Gonca , işadamları , esnaflar , vatandaşlar ve hayırsever hanımlar katıldı .

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen , açılışta yaptığı konuşmada , " Allah niyetinizi hayır eylesin . Çok güzel bir iş yapıyorsunuz . Toplumun bu dayanışması bizi ayakta tutan , bizim değer yargılarımızı daim kılan ve dünya devletleri içerisinde de Türk milletini ayrı kılan en büyük unsurlardan bir tanesidir . Bunun önceliğini de her zaman bayanlar yapmıştır ; çünkü onlar anadır , şefkatlidir , merhametlidir . Bu açıdan tekrar yaptığınız bu güzelliğin Cenab-ı Hak katında kabul görmesini diliyorum . " dedi .

Daha sonra protokol ve hayırsever hanımlar kurdeleyi keserek kermesin açılışı gerçekleştirildi . Yoğun katılımın olduğu kermesi hazırlayan hayırsever hanımlardan Nejla Uzun , " Üniversite ve liselerde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için ev hanımları el emeği göz nuru ürünlerimizi sergileme imkânı bulduk . Sergimiz 10 gün açık olacak . Açılışta yoğun katılım oldu . Bizi bu günde yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür ediyorum . " diye konuştu .

Ayrıca el işi ve gıda ürünlerinden oluşan kermesten 10 TL ' lik alışveriş yapanlar için çekiliş düzenlenecek . Çekiliş kapsamında bulaşık makinesi , dizüstü bilgisayar , dijital fotoğraf makinesi , yarım altın , çeyrek altın , tost makinesi , küçük ev aletleri ve yüzde 50 indirimli yatak odası takımı gibi ürünler hediye edilecek .