Vali Yüksel'den Atso'ya Veda Ziyareti

Ankara Valiliği'ne atanan Antalya valisi Alaaddin Yüksel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek vedalaştı.

Vali Yüksel'den Atso'ya Veda Ziyareti
Ankara Valisi olarak atanan Alaaddin Yüksel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret ederek, Başkan Çetin Osman Budak, Meclis Başkanı Ali Rıza Akıncı ve ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile vedalaştı. Ziyarete Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. Ziyarette devlet hizmetini bir bayrak yarışı olarak nitelendiren Vali Yüksel, Ankara'da da Antalya'nın her konusunun takipçisi olacağını söyledi. ATSO Yönetimine, Meclisine ve ATSO üyelerine teşekkür eden Vali Yüksel, "Anadolu'nun birçok yerinde görev yaptım ama kentin ekonomik, sosyal ve kültürel yapılanmasına bu kadar kendisini yakın hisseden bir Oda yoktur. Bütün projelerde, bütün kalkınma hareketlerinde ATSO her zaman en önde görev almıştır. Görev sürem içinde ATSO'dan büyük destek aldım. ATSO'da görev yapan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Beni artık gelip geçen bir yönetici gibi değil, içinizden birisi olarak görün. Bana ne görev verirseniz Ankara'da hazırım. Ankara'da bir dostunuz, bir arkadaşınız olduğunu unutmayın" dedi.
ÜÇ KONUNUN TAKİPÇİSİ OLUN
Antalya'nın gelecek 20 yılda dünyanın en önemli kentleri arasına adını yazdıracağının altını çizen Vali Yüksel, kentin kanaat önderlerinin EXPO 2016 ve 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasıyla hızlı tren konusunu sürekli gündemde tutmaları gerektiğini söyledi.
Yüksel şöyle konuştu;
"Antalya artık kurumsallaşan bir kent. Herkes görevini biliyor. Bu kentte ortak akıl hakim. Gelecek 10 yıl çok önemli. EXPO 2016 organizasyonunun yanı sıra Antalya 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın aday kentlerinden biri. Bir de hızlı treni mutlaka sürekli gündemde tutun. EXPO'yu başaran, Avrupa Futbol Şampiyonası'na ev sahipliği yapan ve de hızlı treni getiren bir Antalya, yüzyılın önünde koşar. Bu üç hedef önümüzdeki 10 yıllık hedeftir. Bunların takipçisi olun."
VALİ YÜKSEL ANTALYA'NIN VİZYONUNU DEĞİŞTİRDİ
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak da, Vali Alaaddin Yüksel'in Antalya'ya önderlik ve liderlik yaptığını söyledi. Vali Yüksel'in görev yaptığı 8 yılda Antalya'nın vizyonunu değiştirdiğini belirten Budak, "Antalya'nın bir önderi bir lideriydiniz. Birçok konuda ufkumuzu açtınız, hedefler koydunuz. O hedeflere koymak için birlik ve beraberliği tesis ettiniz. Antalya'da birlik ve beraberliğin tesis edilmesi demek işlerin kolaylaşması demek. Antalya'nın vizyonunu değiştirdiniz. Ankara'da bizim büyüğümüz olarak her zaman fikirlerinize müracaat edeceğiz, başımız sıkıştığınızda yanınıza geleceğiz. ATSO sizin eviniz, her zaman emrinizdeyiz. Antalya'ya verdiğiniz hizmetler çok büyük, Antalya bunu unutmayacak" dedi.
Budak, Vali Yüksel'e ziyaretinin anısına el yapımı bir cam vazo hediye etti.