Karşıyaka Çiçek Festivali

Karşıyaka Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve ilçenin bir çiçek bahçesine döndüğü Karşıyaka Çiçek Festivali bu yıl da cıvıl cıvıl geçiyor.

Karşıyaka Çiçek Festivali
  Bostanlı pazaryeri alanında gerçekleşen festivale onlarca üretici firma katılırken her tür her renk çiçek , meraklısı ile buluşuyor . Akşam düzenlenen konserler ise festivale bambaşka bir coşku katıyor . Geçtiğimiz akşam genç sanatçı Deha ' nın şarkıları ile coşan Karşıyakalılar baharı bu sayede büyük bir heyecan ve enerji ile karşılarken çiçeklerin içinde dans etmenin de keyfini doyasıya çıkardılar . Genç şarkıcı Deha popüler müziğin en ritmik parçalarını izleyicileri için söylerken özellikle kendi parçası Felsefe ' yi de ilk kez hayranları için Çiçek Festivali ' nde söyledi . Şarkıcının bu yeni parçası Karşıyakalılardan büyük alkış topladı , sanatçı da bu alkış seslerine kayıtsız kalmayarak yeniden bu şarkıyı seslendirerek hayranlarına jest yaptı .
Yüreğindeki Karşıyaka sevgisini defalarca dile getiren sanatçı sempatik tavırları ile izleyenlerden büyük ilgi gördü . Sezen Aksu ' dan , Kenan Doğulu ' ya , Serdar Ortaç ' a kadar bir çok tanınmış ismin şarkılarını başarı ile söyleyen sanatçı sahnede de uzun kalarak hayranlarını sevindirmiş oldu . Festivalde bu akşam Pop Star Armağan Uzun sahne alacak . Karşıyaka Çiçek Festivali yarın sona erecek .
BALKON- BAHÇE YARIŞMASINA BAŞVUR İÇİN SON 3 GÜN
Daha yeşil ve renkli bir Karşıyaka teşvik etmek amacıyla Çiçek Festivali bünyesinde Karşıyaka ' nın en güzel Balkon , Bahçe ve Apartman bahçeleri de seçiliyor . Doğa sevgisi ile bütünleşen beton görüntüsünden çok uzak yeşil bir Karşıyaka yaratmak ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada son derece titiz çalışan seçici kurul adresleri tek tek dolaşarak , en güzelleri seçmek için zorlansa da kazananlara düzenlenen bir ödül töreni ile çeşitli armağanlar veriliyor . Yarışmaya son başvuru tarihi 20 Mayıs 2010 olarak belirlenirken ödül töreni ise 27 Mayıs 2010 Perşembe günü Deniz kent Tören alanında yapılacak .