Ertuğrul Sağlam: Trabzon'dan sonra Anadolu'dan şampiyon olan ikinci takım olmanın gururunu yaşıyoruz

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu şampiyon alarak bitiren Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sabırla bekleyip şampiyon olduklarını söy

Turkcell Süper Lig'de 2009-2010 sezonunu şampiyon alarak bitiren Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sabırla bekleyip şampiyon olduklarını söyledi.

Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri maçın ardından konuşan Sağlam, liderliğe yükseldikten sonra şampiyonluğa olan inançlarının arttığını belirti. Fenerbahçe'nin puan kaybedecaeğini umduklarını dile getiren Sağlam, "Hep beklemeye devam ettik, bu bize son maçta nasip oldu. Geçmiş maçlarda kaptırdığımız liderliği son maçta geri aldık. Ve sonunda şampiyon olduk. Anadolu'dan çıkan Trabzon'dan sonraki ikinci şampiyon olma gururunu yaşıyoruz. Bu onur bize ait. Oyuncularımla gurur duyuyorum, hepsini alnından öpüyorum. Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum, hepsine hediye olsun bu şampiyonluk." diye konuştu.

Şimdi üzerlerindeki sorumluluğun daha arttığına işaret eden Sağlam, şöyle devam etti: "Gelecek sene Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edeceğiz. Bize inanan, bize güvenenen herkesin inancını boşa çıkarmadığımız için gurur duyuyorum. Bu zafer, belediye başkanından, kulüp başkanına, futbolculardan taraftara, teknik heyetten malzemecilerimize, taraftardan Bursa halkına kadar hepimize ait. Herkese kutlu olsun, herkese teşekkür ediyoruz."