Bursaspor - Beşiktaş'u misafir ediyor Spormax- canlı izleyin

Şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor ile lig üçüncülüğünü kovalayan Beşiktaş, bugün kritik bir randevuya çıkacak.Bursaspor Beşiktaş maçı spormax'da canlı olarak izleyebilirsiniz.

Bursaspor tarih yazdı.Kendi evinde Beşiktaş'ı konuk eden Bursaspor, güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.
Süper Lig'in son haftasına Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 2. sırada giren Bursaspor, Atatürk Stadı'nda konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek Fenerbahçe'nin de Trabzonspor karşısında 2 puan kaybetmesiyle tarihinde ilk kez şampiyon oldu...

BURSASPOR ŞAMPİYON OLDU (TIKLAYINIZ)

Bu maç Lig TV'den naklen canlı olarak yayınlanacaktır. Bursaspor kritik Beşiktaş maçında ne yapacak? Bursaspor Beşiktaş maçı sitemizden canlı anlatım olarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş, bugün basına kapalı olarak yaptığı antrenmanda Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Siyah-Beyazlılar, yaklaşık 1,5 saatlik bir idman yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan ve tedavilerine devam edilen Yusuf Şimşek, Ferrari, Holosko, Rıdvan Şimşek, Tabata, İbrahim Kaş, Ekrem Dağ ile tedavi olan Ramazan Özcan, Bobo ve Serdar Özkan katılmadı.

Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde yapılan antrenman koşularla başladı. Kısa koşuların ardından taktik çalışmaların yer aldığı çift kale maçla idman sona erdi.

Siyah-beyazlıların Bursaspor maç kadrosunda 17 futbolcunun yer aldığı bildirildi. Kadro şu isimlerden oluşuyor:
"Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Korcan Çelikay, İsmail Köybaşı, Sivok, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Fabian Ernst, Necip Uysal, Uğur İnceman, Fink, Tello, Nobre, Nihat Kahveci, Cumali Bişi, Ali Kuçik, Atınç Nukan."

BURSA ANADOLU DEVRİMİNE YAKIN

Trabzonspor kupada galip geldi; ancak Fenerbahçe sahasında oynuyor. Lakin Bursaspor şampiyon olursa Anadolu'da bir devrim gerçekleşir. Bursaspor, ikinci olsa bile Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler başarır. Sezon başında onlardan kimse böyle bir başarıyı beklemiyordu. Yeşil-Beyazlı taraftarlar bugün için çok güzel şov hazırlamışlar. Takdire şayanlar. Türk futbolunda çok güzel gelişmeler var. Urfa'da sanki kupa finali değil de Şampiyonlar Ligi finalini izledik.

BURSA'NIN ŞANSI TRABZONSPOR

Bursaspor benim eski kulübüm, onların şampiyon olmasını can-ı gönülden istiyorum. Yakaladıkları hava ve moral gücüyle Beşiktaş'ı yeneceklerdir. Zaten Beşiktaş'ın kadrosu çok eksik. Büyük bir hedef olmadığı için futbolcuları motive etmek de zor. Fenerbahçe'nin Trabzon karşısında şampiyonluğu bırakma ihtimalini ise çok az görüyorum. Ancak Bordo-Mavililerin 5 Mayıs 1996'yı unuttuğunu sanmıyorum. Elbette son düdük çalmadan hiçbir şey belli olmuyor.

BURSASPOR-BEŞİKTAŞ
STAT: Bursa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Tarık Ongun, Muhittin Gürses
SAAT: 20.00
YAYIN: Spormax

BURSASPOR: Ivankov, Ali, Ömer, İbrahim, Mustafa, Ergic, Ozan İpek, Bekir Ozan Has, Batalla, Sercan, Turgay
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

BEŞİKTAŞ: Hakan, Fink, Sivok, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip, Ernst, İsmail, Tello, Nihat, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli