Ankara'da Pompalı Tüfekli 2 Kişi Yakalandı

Ankara'da Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in evinin bulunduğu caddede bir otomobil içerisinde pompalı tüfekli 2 kişi yakalandı.

Ankara Çankaya Aşağı Öveçler Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı 2. Cadde üzerinde yaklaşık 3 saat park halinde bekleyen otomobil içerisinde pompalı tüfekli 2 kişi yakalandı. Yeni Şafak Gazetesi Ankara Temsilciliği'nin karşısında öğle saatlerinde meydana gelen olayda, güvenlik görevlileri tarafından şüpheli görülen 80 FN 296 plakalı otomobil, Emniyet Müdürlüğü ekiplerine ihbar edildi. Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri otomobil içerisinde bulunan kişilere operasyon düzenledi.
Operasyon sırasında yapılan aramada otomobilden 2 adet pompalı tüfek ile bunlara ait mühimmat ele geçirildi.

Bu arada olay yerinin Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın evlerine yaklaşık 100 metre uzaklıkta olması dikkat çekti.

Operasyon sonrası yakalanan Seyhan D. ile Yahya E. Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada yapılan sorgulama sonrası müteahhit oldukları iddia edilen Seyhan D. ile Yahya E. daha sonra serbest bırakıldı.