Milletvekili Erdoğan Öğrencilerin Çalışmalarını İnceledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü Lisesi'nde öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek, öğretmen ve öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü Lisesi'nde öğrencilerin yaptığı projeleri inceleyerek, öğretmen ve öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin derslerde yaptıkları deney ve projeleri inceleyen Erdoğan, başarılarından dolayı idareci ve öğrencileri tebrik ederek, uygulamalı eğitimi yerinde gördüklerini ifade etti.
Daha sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Mehmet Erdoğan, "Okulların fiziki yapısının yanında, eğitimcilerin öğrencilere, neyi ne kadar öğrettikleri çok önemli bir konudur. Bunu bir örnekle uygulamalı olarak öğrencilerin birçok dalda hepsinin birer mucit gibi ürettiklerini gördük" dedi.
Üretilenlerin, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Matematik derslerinde öğrenilen bilgilerle yapıldığını kaydeden Erdoğan, "Yaptıklarını bizlere sergilediler. Çocuklar bir şeyi başarmanın ve bunları sergilemenin mutluluğu içerisindeydi. Mesela orada gördük kolonya üretmişler. Hakikaten gelecekte yapabilecekleri birer meslek öğrenmişler. Onun için burada uygulamalı eğitimi gördük. Bununla birlikte okullarımızda öğrenciler için çok güzel projeler yapmışlar. Okulumuz tam donanımlı bir hale gelmiş. Bizlere de düşen
bu çalışmalara destek vermektir" diye konuştu.
Milletvekili Mehmet Erdoğan parmağından kan vererek kan grubunu da öğrendi. Erdoğan okul idarecilerini ve öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.