Futbolcu İbrahim Kaş Kaza Yaptı

Samatya'da lüks otomobiliyle ters yöne giren Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş kaza yaptı

Samatya'da lüks otomobiliyle ters yöne giren Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Kaş kaza yaptı. Kaş'ın yaralandığı kaza sırasında yanında bir bayan arkadaşı olduğu öğrenilirken, Arda Turan ve Serdar Özkan, ünlü futbolcuyu tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Alınan bilgiye göre, 34 KAS 45 plakalı lüks otomobili ile Samatya sahil yoluna inmek isteyen İbrahim Kaş, transit yola çıktı. Transit yolun çift şerit olduğunu fark etmeyen Kaş, karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobili büyük hasar gören Kaş, yakınlarda bulunan İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sırasında ünlü futbolcunun yanında bir bayan arkadaşı olduğu öğrenildi. Kazayı gören Sevgül Ağaca isimli görgü tanığı, araçların büyük oranda hasar gördüğünü
belirterek "Yanında bir bayan arkadaşı vardı. Onun dizlerinde yaralar vardı. Ters yöndeymişler sanırım. Biz de hemen buraya getirdik" dedi.
Hastanede tedavi altına alınan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Kaş'ı futbolcu arkadaşları yalnız bırakmadı. Galatasaray takımının kaptanı Arda Turan ile Beşiktaşlı Serdar Özkan da kaza haberini duyduktan sonra hastaneye geldi. Kaş'ı ziyaret eden futbolculardan Arda Turan bir açıklama yapmadı. Kaş'ın aynı takımda top koşturduğu arkadaşı Serdar Özkan ise, "İbrahim sahil yolunda kaza yapmış. Herhangi bir şeyi yok. Serçe parmağında ufak bir şey var. Onun dışında gerçekten önemli bir şeyi yok" dedi.
Özkan, kaza sırasında Kaş'ın yanında bir bayan arkadaşının bulunduğu yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine, "Yanındaki kız arkadaşı sevgilisi değil, bir arkadaşının arkadaşı. Zaten onu almaya gitmiş. İlk Arda gelmişti ziyarete. Ziyaret ettik. Transit yol çift yönlüymüş. O da bunu fark etmemiş. Tek yön sanıp, oraya girmiş. Allah korudu. Emniyet kemeri takılıymış. Daha büyük bir şey olmamış" şeklinde konuştu.