Aşk-ı Memnu 74. bölümde Beşir ölecek mi?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu'nun 73. bölümünde Beşir can çekişiyor. Deniz Hanım ise Bihter ve Behlül arasındaki yasak aşkı öğrenmek üzere...

Aşk-ı Memnu 74. bölümde Beşir ölecek mi?
Aşk-ı Memnu'nun dün akşam yayınlanan 73. bölümünde ipler iyice gerildi. Behlül, Firdevs Hanım ve Bihter'in kendisine tuzak kurduğunu öğrendi. Çalışma izni olmadığı için polis tarafından aranan Katja, köşkün arka kapısından kaçarak kurtulmayı başardı.

Kendisine tuzak kurulduğunu öğrenen Behlül, Firdevs Hanım'ı tehdit etti. Yasak aşkına karşılık bulamayan Bihter, köşte huzursuzluk çıkarmaya başladı.
Ziyagil Köşkü'nden kaçan Katja, Hilmi Önal'ın oğlu Nihat'ın evine sığındı. Katja, tüm bildiklerini ve Behlül'e nasıl tuzak kurduklarını Nihat'a anlattı. Nihat, Behlül ve Bihter arasında bir ilişkinin olduğuna iyiden iyiye inanmaya başladı ve babası Hilmi Önal'ın haklı olduğunu anladı.

Hasta yatağında can çekişen Beşir, kendisine bir şey olması durumunda Behlül ve Bihter arasındaki yasak aşkın kanıtlarının olduğu gizli kasasının anahtarını Süleyman amca vasıtasıyla Deniz Hanım'a bıraktı.

Süleyman'ın kızı Cemie, babası ve Beşir arasındaki konuşmayı gizlice dinledi ve herkesten önce hareket ederek Beşir'in gizli kasasının anahtarını Bihter'in elinden aldı. Bihter, daha sonra Cemile'ye verdiği anahtarın içinde yasak aşkın sırlarının olduğunu anladı...

Belşir'in kitapları ve gizli kasanın anahtarını alan Cemile anahtarı babası Süleyman'a verdi. Süleyman da gizli emanetleri Deniz Hanım'a verdi....

Deniz Hanım gizli kasayı açıp yasak aşkı öğrenecek mi? Beşir Aşk- Memnu'nun 74. bölümünde hayatta kalacak mı? Aşk-ı Memnu'nun 74. bölümünde neler olacak?

İŞTE AŞK-I MEMNU 74. BÖLÜM FRAGMANI;

Aşkı Memnu'nun 74. yeni bölümü 20 Mayıs Perşembe günü Kanal D'de yayınlanacak.