Söke Ticaret Borsası'nda Onursal Başkan Ekrem Karakaş Anıldı

Geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Söke Belediyesi eski Başkanları'ndan ve aynı zamanda Söke Ticaret Borsası'nın onursal başkanı Ekrem Karakaş; Söke Ticaret Borsası tarafından anıldı.

Söke Ticaret Borsası'nda Onursal Başkan Ekrem Karakaş Anıldı
Söke Ticaret Borsası'nda gerçekleşen anma töreninde Söke Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ahmet Tuğrul Başer, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık başta olmak üzere; Borsa meclis üyeleri hazır bulundu. Anma törenine Söke Ticaret Borsası'nın kurucularından Tevfik Göktepe, Borsa eski Başkanlarından Halil İbrahim Özbaşlı'da katıldı. Merhum Ekrem Karakaş'ın oğlu AKP'li Belediye Meclis Üyesi Kemal Karakaş'ın da katıldığı anma töreninde Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık duygulu bir konuşma yaptı.
2010 yılının kayıplarla başladığını belirten Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık; "13 Mart 2010 tarihinde Yönetim Kurulu üyemiz Mustafa Saplı'yı elim bir kazada kaybettik. Ardından yine Borsa Meclisi üyeliği görevi yapmış Ali Tor ağabeyimizi çok yakın zamanda kaybettik. Ve son olarak da Ekrem Karakaş Başkanımızı da geçen hafta sonunda son yolculuğuna uğurladık. Üzüntümüz büyük" dedi.
33 yıl Söke Ticaret Borsası'ndan maaş almadan Başkanlık yapan ve 1999 yılından itibaren Söke Ticaret Borsası'nın onursal başkanı olan Ekrem Karakaş'ın kaleme aldığı yazılarından örnekler okuyan Bertan Balçık; "Ekrem Karakaş Başkanımızı sevgi ve saygıyla anıyoruz" diye konuştu.
Anma töreninde bulunan Ekrem Karakaş'ın oğlu iş adamı Kemal Karakaş, Söke Ticaret Borsası'na gösterdikleri vefa örneğinden dolayı teşekkür etti. Karakaş; "Babamın cenazesinde bir kez daha ne kadar sevilen bir insan olduğunu gördük. Yaptıkları ve söyledikleri ile hep yaşayacak. Ekrem Karakaş'ı Sökeliler unutmayacaktır" dedi.