Menderes'in köylüleri Cumhurbaşkanı Gül'ü heyecanla bekliyor

Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in Aydın Çakırbeyli köylüleri, heyecanla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü bekliyor. Yarın Aydın'a gelecek Cumhurbaşkanı

Eski Başbakanlardan Adnan Menderes'in Aydın Çakırbeyli köylüleri, heyecanla Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü bekliyor. Yarın Aydın'a gelecek Cumhurbaşkanı Gül'ün ziyaret edeceği Çakırbeyli köylüleri, ziyaretin heyecanını yaşıyor. Köylüler, köyde genel bir temizlik yanı sıra evlerine boya badana yaptı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün geleceği haberini aldıklarında kendilerini heyecan sardığını söyleyen Köy Muhtarı Mehmet Demir, "Cumhurbaşkanı'mızın köyümüzü ziyaret etmesi bizim için büyük bir onur." dedi.

'Cumhurbaşkanı Gül'den bir istediğiniz olacak mı?' sorusuna Demir, şöyle cevap verdi: "Tek isteğimiz Cumhurbaşkanı'mızın köyümüzü ziyaret etmesi." Köylerinin zaten temiz olduğunu belirten Demir, yine de Cumhurbaşkanı Gül'ün ziyareti öncesi detaylı bir temizlik yapmaya özen gösterdiklerini anlattı.

Köy sakinlerinden Hasan Orcan, "Cumhurbaşkanı'mızın, demokrasinin mimarı olan Adnan Menderes'in köyüne gelmesi bizi heyecanlandırdı. Gelmesini çok bekledik, inşallah gelir." diye konuştu. Süreyya Başaran ve Ahmet Karagöz isimli köylüler de, Gül'ü heyecanla beklediklerini ifade etti.