Hema Çalışanlarından Anlamlı Ziyaret

Engelliler Haftası nedeniyle HEMA Endüstri A.Ş. Kurumsal İletişim Departmanı yetkilileri Bartın Sakatlar Derneği'ne ziyarette bulundu.

Hema Çalışanlarından Anlamlı Ziyaret
HEMA Endüstri A.Ş. Kurumsal İletişim yetkilisi olan Bartınlı gençler, engelli vatandaşlara sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek, engellilerin yalnızca bu hafta değil her zaman hatırlanmasını istediklerini belirtti. Gerçekleştirilen ziyarette, Bartın Sakatlar Derneği Başkanı Necati Gülmez, yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu ancak engellilerin yalnızca bu hafta değil her zaman hatırlanarak onların yaşamlarında karşılaştıkları sorunlara çözümler üretilmesi gerektiğini belirtti. Necati Gülmez, Bartınlı iş adamlarından yeteri kadar yardım alamadıklarını belirterek, "Bartın'da Sakatlar Derneği olarak bu hafta gerçekleştirmiş olduğumuz engelliler için yapılan yürüyüşe engelli vatandaşlarımızdan başka kimse katılmadı. Derneğimizin bine yakın üyesi var. Bu sayı istense Bartın'daki 5 bin engelli kişi kadar çıkarılabilir. Fakat imkan ve mekan sıkıntısı nedeniyle bunları gerçekleştiremiyoruz. Yolda, otobüste, hastanelerde sıkıntı çeken, ayakta bekleyen engelli vatandaşlarımızı görünce içim sızlıyor. Sonuç olarak her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu belirtmek isterim" dedi.
HEMA Endüstri A.Ş. Kurumsal İletişim yetkilileri ise engellilerin günlük hayatta karşılaştıkları sorunların daha fazla üzerinde durulması gerektiğinden bahsederek, yaşanılan bu problemlere en kısa zamanda çözümler üretilmesi temennilerinde bulundu.