Emniyet Müdürlüğü Binası İçin Protokol İmzalandı

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam emniyet müdürlüğü binası için protokol imzaladı.

Emniyet Müdürlüğü Binası İçin Protokol İmzalandı
Aksu İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam'ın makamında İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akil Atalay, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve Aksu İlçesi Kalkındırma Derneği Başkanı İsa Koçgürbüz'ün de katıldığı törenle yapılan protokol ile Emniyet Müdürlüğü binası için start verildi. Modern mimari tarzda hazırlanan Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yapımına en kısa süre içinde başlanacağı bildirildi.
HİZMET OLARAK HALKA DÖNECEK
Yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda iki katlı olarak inşa edilecek olan Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğünün halkın ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olacağını belirten Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Akil Atalay " Devlet, belediye, vatandaş işbirliği sergilenerek yapılacak olan yeni bina, hem Antalya'ya hem de Aksu'ya yakışacak. Halkın güven ve huzuru için çalışan polis teşkilatımıza yapılan bu destek hizmet olarak vatandaşımıza geri dönecektir" dedi.
PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ise hazırladıkları projeleri hayata geçirerek camiler, okullar, sağlık ocakları, Kur'an kursları ile kamu kurum ve kuruluşlarının binalarını yapmaya başladıkları söyledi. Başkan Yıldırım, "Bu binaları ve eksiklerini giderdiğimiz zaman modern bir ilçe haline geleceğiz" ifadelerini kullandı.