Call of Duty Modern Warfare 2 Resurgence Map Pack 3 Haziran'da satışa sunulacak

Call of Duty Modern Warfare 2'nin ikinci harita paketi Resurgence Map Pack Haziran'da bizlerle

Call of Duty Modern Warfare 2 Resurgence Map Pack 3 Haziran'da satışa sunulacak
Call of Duty Modern Warfare 2 için ilk çıkan harita paketi Stimulus, fiyatı ve içeriği bakımından oldukça fazla eleştirilmişti. Lakin eleştirenler çaktırmadan bu harita paketini de almıştı. 15 dolar gibi bir fiyata satılan ilk DLC Stimulus, toplam 5 harita içeriyordu. Bu haritaların 3'ü tekrar elden geçirilen eski CoD haritasıydı geriye kalan 2 harita ise yeni tasarlanmıştı. Sadece içeriği bahsi geçen haritalardan ibaret olan Stimulus'u eleştirenlere hak vermiyor değiliz.

Taze duyurulan ikinci DLC Resurgence Map Pack'de benzer içeriğe sahip olursa ortalık karışır. Call of Duty Modern Warfare 2'nin ikinci DLC'si Resurgence Map Pack ilk olarak Xbox 360 konsolu için aktif olacak. Akabinde PC ve PlayStation 3 için de satışa sunulacak. Activision yaptığı duyuruda fazlada tecrübe puanı günleri de yapılacağını bildirdi. 28 Mayıs ve 3 Haziran günlerinde oyuncular fazladan Double XP kazanarak multiplayer bölümünde seviye atlayabilecekler. Ek olarak 3 Haziran 2010 aynı zamanda paketin çıkış tarihi. 

Resurgence Map Pack'in fiyatı ve içeriği hakkında henüz bir bilgi yok. Umarız istenilen paraya değer bir çalışma ile karşılaşırız...