Üniversite öğrencilerinin kanlı kavgası

Muğla'da üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada 1 üniversite öğrencisi silahla vurularak ağır yaralandı. Kavganın ardından çıkan olaylarda 1'i polise ait 2 otomobil 2 iş yeri ve bir siyasi partinin il başkanlığı zarar gördü.

Muğla'da üniversite öğrencileri arasındaki kavgada 1 üniversite öğrencisi silahla vurularak ağır yaralandı. Kavganın ardından çıkan olaylarda 1'i polise ait 2 otomobil 2 iş yeri ve MHP il başkanlığı zarar gördü.

Alınan bilgiye göre, Muğla Üniversitesinde eğitim gören 2 grup arasında dün gece Akyol Mahallesi'nde başlayan kavga polis ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden önlendi. İlk kavgadan yaklaşık 1 saat sonra Recai Güreli Caddesinde yeniden başlayan kavga esnasında açılan ateş sonucu Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Ş. K. (21) omzundan yaralandı. Başından da sert bir cisimle darp edildiği öğrenilen Ş.K, bir süre yerde ambulans bekledi.

Bu esnada, polis ekiplerinin yaralı öğrencinin gaz bombasından etkilenmemesi için yoğun çaba harcadığı gözlendi. Olay esnasında başka bir vakada oldukları öğrenilen 112 acil yardım ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Ş.K, Muğla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan öğrencinin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

OLAYLAR ÇIKTI


Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri Muğla Üniversitesi öğrencisi 2 grup arasında çıkan kavgaya ''gaz bombası'' ile müdahale etti. Polis tarafından dağıtılan öğrenciler 1'i polise ait 2 otomobil, 2 iş yeri ve MHP İl Başkanlığına taş atarak zarar verdi. Polis, olaylara karıştığı öne sürülen yaklaşık 20 öğrenciyi ifadelerini almak üzere polis merkezinde götürdü.

Kentin farklı noktalarına dağılan öğrencilerin tekrar kavga etmesini önlemek amacıyla polis ekipleri sokaklarda devriye geziyor.

Kaynak: AA