Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri Sürüyor

Her yıl, 10-16 Mayıs 2010 tarihleri arasında kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" etkinlikleri kapsamında, Kayseri İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Kır ve beraberindeki yetkililer OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü'yü makamında ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri Sürüyor
Her yıl, 10-16 Mayıs 2010 tarihleri arasında kutlanan "Sosyal Güvenlik Haftası" etkinlikleri kapsamında, Kayseri İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Mehmet Kır ve beraberindeki yetkililer OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü'yü makamında ziyaret etti.
Ziyarette Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren SGK İl Müdürü Mehmet Kır, düzenledikleri hafta etkinliklerindeki amaçlarının vatandaşları ve kurumları sosyal güvenlik konularında bilinçlendirmek, topluma sosyal güvenlik bilincinin yerleşmesini sağlamak olduğunu dile getirdi. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Sosyal güvenlik hakkı, insanın en temel haklarından birisidir. Sosyal güvenliğin olmadığı bir toplumda, geleceğe ilişkin güvenden ve sosyal devlet anlayışından bahsedilemez. Dolayısıyla kayıt dışı çalışmaların kesinlikle önüne geçilmesi gerekiyor" diye konuştu.
SGK'nın toplumun tüm kesimlerini doğrudan ilgilendiren bir kurum özelliği taşıdığını kaydeden Hasyüncü, "Bu sebeple bu camiada görev yapan tüm yetkililerin çalışmalarını kutluyorum ve Kayseri OSB olarak kendilerine her zaman destek verdiğimizi ifade etmek istiyorum" diyerek sözlerini sonlandırdı.