KARGİD üyesi işadamları OFSİAD'ı ziyaret etti

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD), OF Sanayici ve İşadamları Derneği (OFSİAD) Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanları,

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD), OF Sanayici ve İşadamları Derneği (OFSİAD) Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanları, günümüz piyasa koşullarında ortak akıl ve işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Of Sahil Tesisleri Ali Usta'da gerçekleşen kahvaltının ardından OFSİAD binasına geçen heyet burada tanışma ve kaynaşma toplantısı yaptı. KARGİD yöneticileri ile bir araya gelmekten dolayı memnuniyetini dile getiren OFSİAD Başkanı Erkan Öztürk, yıllardır bölgede yüzlerce üyesiyle bir çok başarılı projeye imzasını atmış KARGİD üyelerinin enerji ve sinerjilerinden istifade etmenin önemine değindi. Öztürk, "Dernek olarak KARGİD gibi Oflu işadamlarını bir araya getirerek iş dünyasına yönelik olarak faaliyette bulunmak istedik. Bölgede dezavantaj gibi gözüken faktörleri derneğimiz aracılığı ile fırsata çevirerek üye işadamlarımızın iş kapasitelerini geliştirme konusunda çalışmalar yapacağız." dedi.

KARGİD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş ise sivil toplum örgütleri konusunda işadamlarını bir araya getirerek, bölgenin kalkınmasında bir sinerji oluşturulduğunu, gerek iş dünyası gerekse ikili ilişkilerde gelişmeye katkıda bulunulduğunu söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen Altıntaş, iş dünyasında sivil toplum kuruluşlarında görev alan işadamlarına büyük görev düştüğünü kaydetti. Başkan Altıntaş bölge yararına yapılacak işlerde OFSİAD ile ortak çalışmalar yapabileceklerini açıkladı.

OFSİAD ve KARGİD yönetim kurulları başkanları kısa zamanda tekrar bir araya gelmek ve birlikte yurt içi ve yurt dışı gezileri düzenlemek üzere fikir birliğine vardı. Ziyaret, günün anısına KARGİD Başkanı Altıntaş'ın OFSİAD Başkanı Öztürk'e plaket takdimi ve toplu çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Ziyarete KARGİD yönetim kurulu üyeleri, Sinan Saraç, Murat Kayıkçıoğlu, Cemil Albayrak, İlyas Doğan, Furkan Karaismail, Hasan Tahsin Sarıalioğlu ve KARGİD Genel Sekreteri Taner Başfırıncı, OFSİAD yönetim kurulu üyeleri, Abdullah Sakal, Kadir Danışmaz, Yavuz Tellioğlu, Cevat Tellioğlu, Ömer Ulu, Ali Ak, Murat Sarı, Muhammet Ali İşçi ve OFSİAD Genel Sekreteri Yunus Yılmaz katıldı.