Başkan Akkaya'nın minik belediye başkan adayına tavsiyesi:Herkese eşit muamele et

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, büyüyünce belediye başkanı olmak isteyen ilkokul öğrencisine, "Herkese eşit muamele et" tavsiyesinde bulund

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, büyüyünce belediye başkanı olmak isteyen ilkokul öğrencisine, "Herkese eşit muamele et" tavsiyesinde bulundu.

Suna Uzal İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencileri sosyal bilgiler dersinde gördükleri 'Yerel yönetimler' konusunu uygulamalı olarak işlemek için Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı ziyaret etti. Okul Müdürü Ahmet Ali Küçük ve sınıf öğretmeni Necmettin Çakır'la birlikte Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'nın konuğu olan öğrenciler Akkaya'ya çeşitli sorular sordu.

Başkan Akkaya yıllar önce kendisinin de İlkokul öğrencisi olarak dönemin Belediye Başkanını ziyaret ettiğini belirtti. Bu ziyarette ve sonrasında Belediye Başkanı olmanın aklından bile geçmediğini kaydeden Akkaya, 50 yıl sonra girdiği seçimde halkın teveccühü ile Belediye Başkanı olduğunu dile getirdi. Başkan Akkaya "Ben Belediye Başkanı olmak istiyorum ne tavsiye edersiniz?" diyen bir öğrenciye "Herkese eşit muamele et." şeklinde cevap verdi.