Vakit Gazetesi Baykal'ın istifasını okurlarına böyle duyurdu

Vakit Gazetesi, Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa ettiğini dün düzenlediği basın toplantısı ile açıklamasını, “ İnkar edemedi istifa etti” manşetiyle okurlarına duyurdu.

Vakit Gazetesi Baykal'ın istifasını okurlarına böyle duyurdu
Deniz Baykal'ın istifası hakkında yapılan haber şöyle:

Gündeme bomba gibi düşen skandal yatak odası kasetini inkar edemeyen CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, görevinden istifa etti.

Kasetin komplo olduğunu ileri süren Baykal, giderayak hükümeti suçladı ve “ Bu olay iktidarın onayı olmadan gerçekleştirilemez” dedi.

HÜKÜMETİ SUÇLADI VE GİTTİ

Kendisi gibi evli olan CHP Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ile yasak ilişkisi olduğu ileri sürülen Baykal, CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa etti.

Yatak odası kasetini yalanlamayan Baykal’ın, düzenlediği basın toplantısında olayı komplo ve tezgah olarak yorumlaması bir de “ Bu komploda hükümetin parmağı var” iddiası pişkinlik olarak değerlendirildi.

BAYKAL’IN İSTİFASI BİR OYUN MU?

Önümüzdeki Kurultay’da aday olmayacağını açıklayan Baykal’a yakınlığı ile bilinen Mustafa Özyürek ve Mehmet Sevilgen gibi isimler, CHP tabanını destek vermesi halinde Baykal’ın geri dönebileceğini ima ettiler.

Baykal’a yakın isimlerin geri dön kampanyasına hazırlanması, “İstifa oyun mu ?” sorularını akıllara getirdi.


Vakit Gazetesi'nin Deniz Baykal'ın istifası için hazırladığı karikatür


Vakit Gazetesi Baykal'ın istifasını okurlarına böyle duyurdu


Vakit