MHP Adana İl Başkanı Erdoğan: Mustafa Kebude, istihbarat örgütü başkanı mı?

MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude'ye "İstihbarat örgütü başkanı mısın, siyasi parti il başkanı mı?." sorusunu yön

MHP Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude'ye "İstihbarat örgütü başkanı mısın, siyasi parti il başkanı mı?." sorusunu yöneltti.

Erdoğan, yaptığı yazılı açıklama ile kendisine yöneltilen suçlamalara cevap verdi.

Erdoğan, "AK Parti'nin, bugüne kadar ortam dinleme, telefon dinleme, gizli istihbarat, takip, gizli kamera ve sair konulardaki uzmanlıklarını bütün Türkiye biliyor. Acaba bu bilgileride mi dinleyerek, izleyerek öğrenmişlerdir?. Kamuoyuna bu konuda da bilgi vermeleri lazım." dedi.

Erdoğan, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım'ı istifaya davet çağrısına ilişkin ise "Bu büyük bir densizlik, edepsizlik ve haddini bilmezliktir." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "İmralı'dan alınan talimatlarla açılım üstüne açılım yaparak teröre teslim ettikleri bütün Türkiye'nin gündemi farklıdır. Ülkemizde ve elbette Adana'mızda egemen kıldıkları açlık, yokluk, yoksulluk ve hukuksuzluk, kanun tanımazlık, yargıya müdahale gibi asıl konular halkımızın gerçek gündemi iken, bu densiz, seviyesiz ve talihsiz açıklamalarla, siyaset yaptığını zannedenleri Adana'nın ve Türkiye'nin gerçek gündemine dönmeye davet ediyorum. Belden aşağı ithamlar, iftira, şantaj ve tüm gayri ahlaki davranış ve konuşmalarla medet ummayı, reddediyoruz. Bu siyasi modeli uygulayanların Türk milletine layık olmadığını düşünüyoruz ve lanetliyoruz." diye konuştu.

"MHP manipülasyon ve iftira üzerinden kazanç sağlayan bir siyasi parti değildir." diyen Erdoğan, "Sandıktaki hesap günü yaklaştıkça milletin hesap soracağı gün yaklaştıkça elleri ayakları tutuşanlar, üslupsuz ve seviyesiz ve haddini bilmez siyasete daha çok sarılmaktadır.MHP'nin eğitim ve bilimi esas alan, 72 milyonu kucaklayan bir parti olduğu unutulmamalıdır." ifadesine yer verdi.

Erdoğan, Mustafa Kebude'ye şu soruları yöneltti: "TBMM'de iki ay önce sayın Başbakanın gözleri önünde MHP sıralarını kuşatarak, milletten aldığı iradeyi mecliste kullanmak isteyen MHP milletvekiline saldıranlar AK Parti milletvekilleri değil mi?. Emniyet müdürünü, esnafı, çiftçiyi, valiyi tehdit eden, azarlayan AK Parti değil mi?. 'Söz ola kestire başı' diyen AK Parti genel başkanı değil mi?. Nisan'da koltuğuna oturan öğrenciye "Şimdi başbakan sensin, astığın astık kestiğin kestik" diyen kim?."

Erdoğan. "AK Parti il başkanının başını kumdan çıkarmasını tavsiye ediyoruz. Ve son sorumuz; 'Sayın il başkanının başka bir emri var mıdır?. Benim ve ilçe başkanlarının da istifasını istemekte midir?." sorusunu yöneltti.