Havalimanında unutulan eşyalar kapışıldı (Özel)
Atatürk Havalimanı'nın Dış Hatlar Terminali'nde unutulan yaklaşık 10 kamyon eşya, Avcılar'da satışa çıkarıldı. Piyasaya göre fiyatları oldukça uygun
Unutkan vatandaşların yolculukları sırasında Atatürk Havalimanı Dış hatlarda bıraktığı eşyalar ihale usulü ile bir esnaf tarafından satın alındı. Yaklaşık 10 kamyon olan eşyalar içerisinde cep telefonları, bilgisayarlar, elbiseler, oyuncaklar, kameralar, fotoğraf makineleri ve hatta çeyizlik bavullar bulunuyor. Satışa sunulan bütün ürünlere vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Normal fiyatlarının yüzde 60 daha uygununa satılan ürünler adeta kapışıldı.
Sabah erken saatlerde mağazaya gelen vatandaşlar bavulların açılmasını merakla bekliyor. Bavullardan çıkan eşyalar arasında en fazla rağbeti cep telefonları, gözlükler ve bilgisayarlar görüyor. Vatandaşların uygun fiyata kalite ve marka ürünleri aldıkları için oldukça sevinçli oldukları gözlendi. Yaklaşık 13 yıldır ihale ile havalimanı ürünlerini alan işyeri sahibi Murat Kuzu, fiyatların normalden çok ucuz olduğu için vatandaşın yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.
