Trabzonspor'da çifte kupa coşkusu

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek 8. kez mutlu sona ulaşan Trabzonspor, bugün Denizlispor ile oynayacağı maç için İstanbul'a gelirken kupayı da yanında ge...



Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek 8. kez mutlu sona ulaşan Trabzonspor, bugün Denizlispor ile oynayacağı maç için İstanbul'a gelirken kupayı da yanında getirdi.

Avni Aker'in zeminindeki çalışmalar sebebiyle Denizlispor ile Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak Bordo-Mavililer, Türkiye Kupası'nı ilk kez İstanbullu taraftarlarıyla buluşturacak. Türkiye Basketbol İkinci Ligi (TB2L) Final Grubu ikinci etap ikinci maçları sonunda Beko Basketbol Ligi'ne çıkan Trabzonspor Basketbol Takımı'nın dün Torku Selçuk Üniversitesi ile oynadığı son müsabakada da sporseverler çifte kupa sevinci yaşadı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda Karadeniz temsilcisinin 88-76 kaybettiği mücadelenin ardından şampiyon olan Trabzonspor, kupasını Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'tan aldı. Başkan Sadri Şener'in de izlediği maça gelen yaklaşık 6 bin taraftar, şampiyon oyuncularına sevgi gösterisinde bulundu ve onlarla birlikte tezahürat yaptı. Tribünleri dolaşan sporcular, salonda çalan müzik eşliğinde 'Kolbastı' oynadı. Öte yandan Trabzonspor, bugün Denizlispor ile ligde 38. kez karşı karşıya gelecek. Gineli Yattara'nın 200 günlük forma özleminin de Denizlispor karşısında son bulması bekleniyor.
MUHTEMEL KADROLAR
TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Egemen, Ferhat, Ceyhun, Gabriç, Sezer, Yattara, Alanzinho, Teofilo.
DENİZLİSPOR: Cenk, Bajic, Roberts, Emin, İbrahim, Braga, Koffi (Ahmet Solakel), Berberoviç, Ahmet Cebe, Alpaslan, Angelov.
SAAT: 20.00 STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEM: Hakan Özkan YAYIN: Lig TV
canlı anlatım: zaman.com.tr

Zaman