Sgk İl Müdürü Mehmet Kır Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Sosyal Güvenlik Kurumu Kayseri İl Müdürü Mehmet Kır, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut, "Düzenlenen etkinlikler çerçevesinde vatandaşlar SGK nedir bunu tanıma imkanı buluyor. Bu hafta nedeniyle de düzenlenen etkinliklere cemiyet olarak destek vereceğiz" şeklinde konuştu.
Hafta boyunca bir çok etkinlikler düzenlediklerini bildiren SGK İl Müdürü Mehmet Kır, "Hafta boyunca kamuoyunu aydınlatmak istiyoruz. Bu çerçevede en büyük desteği basın mensubu arkadaşlardan bekliyoruz. SGK Haftası tüm Türkiye'de kutlanıyor. Kamuoyunun ilgisini çekecek çalışmalar ortaya koymak istiyoruz. Bu çerçevede, Milli Eğitim ile ortaklaşa düzenlediğimiz resim ve kompozisyon yarışması var. Üniversitede panel düzenlenecek. Esnaflara yönelik olarak bilgilendirme toplantıları yapacağız. Masa tenisi turnuvası düzenleyeceğiz ve Gençlik Yürüyüşü'ne katılacağız" diyerek etkinlikler hakkında bilgiler verdi.