Üniversite öğrencileri mezuniyet mevlidi okuttu

Trakya Üniversitesi'nden mezun olacak bir grup öğrenci mevlit okuttu. Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencileri Edirne Müftüsü Ömer Taşçıoğlu'nun da katı

Trakya Üniversitesi'nden mezun olacak bir grup öğrenci mevlit okuttu. Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencileri Edirne Müftüsü Ömer Taşçıoğlu'nun da katıldığı Üç Şerefeli Camii'nde mevlit programı düzenledi.

Program nedeniyle çok sayıda kız ve erkek öğrenci camiye gelerek yerlerini aldı. Bir kısım öğrenci ise mevlit programlarına katılanlara gül kolonyası dağıttı ve lokum ikram etti. Daha sonra Üç Şerefeli Camii'nin din görevlileri tarafından okutulan mevlit öğrenciler ve davetliler tarafından dikkatle dinlendi. Mevlit bitiminde öğrencilerin yeni yaşamlarında başarılı olması için dualar edildi. Program sonunda destek verenlere teşekkür plaketi verildi.

Camideki programın bitiminde öğrencilere ve davetlilere etli pilav ve ayran ikram edildi. Öğrenciler adına konuşan Eğitim Fakültesi son sınıf öğrencisi Ahmet Kesici, mezun olanların bir araya gelmesi ve aralarındaki muhabbetin artması için bu programı düzenlediklerini söyledi. Kesici, 200 civarındaki öğrencinin yanı sıra İskeçe Müftüsü ve eski valisinin programlarına katıldığını belirterek, programın ardından davetlilere ikramda bulunacaklarını kaydetti.