Gesi Bölgesinde Çarşı İçi Çevre Düzenleme Çalışması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gesi Bölgesi İldem yerleşim alanında çarşı içerisinde bölgenin gelişimine ve modernliğine yakışır bir çevre düzenleme çalışması yapılacağını söyledi.

Gesi Bölgesinde Çarşı İçi Çevre Düzenleme Çalışması
Gesi Bölgesi İldem toplu konut alanının yeni yerleşim alanlarından olduğunu, yeni yapılanma çerçevesinde bölgenin sosyal tesis, kamu yapıları ile alışveriş merkezlerinin oluşturulduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "İldem yerleşim alanında 10 bin 500 metrekare alanlı büyük ölçekli ve çok amaçlı park inşa ediyoruz. İçerisinde spor sahaları, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun aletleri, açık alan spor aletleri ile kamelyalar ve bankların yer aldığı bu parkı 2010 yılı içerisinde hizmete açacağız. Ayrıca üstü kapalı modern bir semt pazar inşa ediyoruz. Dolayısı ile İldemliler Melikgazili olmanın farkını hizmetlerden yararlanarak yaşıyorlar" dedi.
Gesi Cumhuriyet Mahallesi, İldem çarşı içi çevre düzenlemesi yapım işinin 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. maddesine göre 22 Nisan 2010 günü açık ihale usulü ile yaptırılacağını ifade eden Büyükkılıç, daha fazla bilgi almak isteyenlerin www.melikgazi-bel..tr adresinden bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.