Hayati Harran-ı 1. Gençlik Şenliği Sona Erdi

Şanlıurfa Belediyesi'nce Hayati Harran-ı Gençlik ve Kadın Destek Eğitim Merkezi'nde bu yıl ilki düzenlenen "1. Gençlik Şenliği", düzenlenen konser ve ödül töreni ile sona erdi.

6-8 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 1. Gençlik Şenliği kapsamında organize edilen futbol, basketbol, masa tenisi ve satranç müsabakalarında dereceye girenlere ödüllerinin verildiği kapanış töreninde Grup Turkuaz bir konser verdi. Seslendirdikleri birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılarla dinleyenleri coşturan Grup Turkuaz'ın konserine mahalle sakinleri büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar, seslendirilen türküler eşliğinde halay çekti.
Konserin ardından ödül törenine geçildi. 3 gün süren şenlik kapsamında düzenlenen futbol, basketbol, masa tenisi ve satranç müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri Şanlıurfa Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı ve diğer davetliler tarafından verildi. Kapanış törenine, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kapaklı'nın yanı sıra Sosyal APK Proje Koordinatörü Yasemin Savaş, Güler Kama, Hayati Harran-ı Gençlik ve Kadın Destek Eğitim Merkezi sorumluları, kursiyerler ve
çok sayıda vatandaş katıldı.
(FÖ-Y)