Aydın Polis Teşkilatı'ndan İl Genel Meclisine Ziyaret

Aydın Polis teşkilatı mensupları Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Genel Meclisini ziyaret etti.

Ziyarete İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Cahit Demir, Emniyet Müdür Yardımcıları Metin Saygı, Mehmet Kılıç, Suat İkan, İsmail Arslanali, Selime Ataman, Nursel Sevindik, Ramazan Doğan, Tayfun Akbayrak ve Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Mustafa Uçar ile Fatih Tuncayakbaş katıldı.
Aydın Polis Teşkilatı mensupları İl Özel İdaresi'nde İl Genel Meclis Başkanı Akan Evren, İl Genel Meclisi Grup Başkanları Ünal Sarıoğlu, Adil Gökçen, İl Genel Meclis üyeleri Tuğrul Ozan ve Mustafa Baştuğ tarafından karşılandı.
Ziyarette konuşan İl Genel Meclis Başkanı Akan Evren, "Bizler İl Genel Meclis Üyelerimizle önemli bir görev yapıyoruz ve halka hizmet ediyoruz. Sizlerde Emniyet Teşkilatı olarak önemli bir görev yapıyorsunuz ve vatandaşa hizmet ediyorsunuz. Gerektiğinde canınızı ortaya koyup halkın huzurunu sağlıyorsunuz. Bu nedenle emniyet teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz ve polis teşkilatının 165. yılını kutluyoruz" dedi.
Emniyet Müdürü Tacettin Kırt da, "Özel İdare pek çok kurum ve kuruluşlara destek ve hizmet veriyor. Emniyet teşkilatı olarak dünden bugüne, her zaman Özel İdarenin desteğini gördük mobese kamera sistemi konusunda olduğu gibi pek çok konuda hizmetlerini gördük. Kurumlar arası bu hizmetleri her zaman sizlerden bekliyoruz. Özel İdare köylere yol, su, gölet, gibi daha pek çok sayısız hizmetler götürüyor sizler Aydının millet meclisi olarak çalışmalar yapıyorsunuz, elbetteki bu çalışmalar mutlaka olacak, ancak güvenlikte çok önemli, güvenlik olmazsa olmaz. Sonuçta sizinde bizimde insana hizmet için hedeflerimiz aynı. Emniyet teşkilatı olarak, 102 araçla Aydın halkına hizmet veriyoruz, birçok araçlarımıza, kendi değerlerinden çok tamir ve bakım masrafı gerekiyorsa da, vatandaşın huzurunu ve asayişini sağlamak için çalışıyoruz. Hizmet görevimizdir, bizim varoluş sebebimizde insana hizmettir. Vatandaş 155'i arayınca anında olay yerinde olmak ve olaya müdahale etmek gerekiyor bunu yapıyoruz, bununla birlikte, teknolojiyi en hızlı kullanan polis teşkilatımızla vatandaşımız için çalışıyoruz ve daima vatandaşımızın hizmetindeyiz" diye konuştu.