Adü Didim Myo'dan Anket Çalışması

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen Didim Yerleşkesi hakkındaki anket sonuçları açıklandı.

Düzenlenen ankette Didim Yerleşkesiyle ilgili olarak katılımcılara "Fiziksel olarak yeterli buluyor musunuz?" sorusu yöneltildi. 111 katılımcı üzerinde yapılan ankette katılımcıların % 49'unun (Fiziksel olarak yeterli bulmadığını) katılmıyorum cevabı verirken, yüzde 42 (yeterli bulduğunu) katıldığını belirtti. Ankete katılan yüzde 20 ise kısmen katılıyorum cevabını verdiği açıklandı.
Yine düzenlenen anket çerçevesinde 110 katılımcıya "Sosyal ve Kültürel aktivite olanaklarını beğeniyor musunuz?" sorusu da yöneltilirken katılımcıların yüzde 62 (beğenmediğini) katılmıyorum cevabı verirken yüzde 31'i ise (beğeniyorum) katılıyorum cevabı verdi. Yüzde 17 lik kesim ise kısmen katılıyorum cevabı verdi.
Düzenlenen Anketin sonuçları ADÜ Didim MYO'nun resmi internet sitesinde kamuoyuyla paylaşılırken, ayrıca internet adresinde yine "Öğrenci İşleri Hizmetlerinden Memnun musunuz?" ve "Kantin Hizmetleri hakkında ne düşünüyorsunuz?" adlı iki ayrı anket sürdürülüyor.