Okuma Yarışması'na 68 Öğrenci Katıldı

Korkuteli Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Konyaaltı Özel Toros Eğitim Kurumları işbirliği ile düzenlenen, '100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda Korkuteli'ni temsil edecek olan öğrencilerin belirlenmesi için seçme sınavı yapıldı

Korkuteli Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Konyaaltı Özel Toros Eğitim Kurumları işbirliği ile düzenlenen, '100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nda Korkuteli'ni temsil edecek olan öğrencilerin belirlenmesi için seçme sınavı yapıldı.
Korkuteli Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve Konyaaltı Özel Toros Eğitim Kurumları işbirliği ile ilköğretim 6-7 ve 8'inci sınıflara yönelik'100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması'nın Korkuteli seçmelerinde öğrenciler seçme sınavına girdi. Öğrencilerin 3 ayda 8 temel eseri okuduğuna dikkat çeken Milli Eğitim İlçe Müdürü Halim İzgi, projenin amacının öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak olduğunu söyledi.
İzgi, yarışma sonunda verilen ödüllerin bir araç olduğunu ifade ederek, "Amaç kısmı öğrenmeyi geliştirmek" dedi. Projedeki gözetmenleri gönüllülük esasına göre çalıştığını da belirten Milli Eğitim İlçe Müdürü Halim İzgi, 68 öğrencinin katıldığı '100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması' sınavında, Güseren Dağlar, Mustafa Yılmaz, Selden Özen, Hatice Kara ve Ayşe Yıldız'ın 46 puanla birinci olduklarını bildirdi.