Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı, Kurucularla Birarada

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, merkez ilçe kurucuları ile biraraya geldi. Toplantıya İl Başkanı Hüseyin Samani ile il yöneticileri de katıldı.

AK Parti merkez ilçe kurucu üyeleri ile Kepez ilçe ve il teşkilatı yöneticilerinin biraraya geldiği toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, AK Parti'nin temelinin sağlam adımlarla atıldığını belirtti. Bayraktar, "2001 yılında partimizin kurulduğu ilk dönemlerde hükümet emekli maaşlarını bile ödeyemiyordu. Hiçbir komşusu ile barışık bir ülke değildi. Bugün komşu ülkeler ile vizeler kaldırıldı. Türkiye parlayan bir yıldız haline geldi. 2011 yılı çok önemli bir yıl olacak. Türkiye'de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" diye konuştu.
TÜRKİYE İTİBAR KAZANDI
Toplantıda konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise Anayasa değişikliği noktasında başarılı ve deneyimli adımlarla Türkiye'yi farklı bir demokrasi çıtası ile buluşturma mücadelesinin verildiğini söyledi. Başkan Tütüncü, "Bunlar tarihi fırsatlardır. Özellikle son bir ay içerisinde uluslararası düzeyde Türkiye'nin oynamış olduğu role baktığımız zaman Türkiye'nin geçmişle kıyaslanamayacak kadar itibar kazandığını ve bölge ülkeler içerisinde de son derece denge oluşturucu bir ülke olduğunu hepimiz görüyoruz. AK Parti hükümetinin almış olduğu yol ortadadır. Bu buluşmalarımız bu amaçlara hizmet edecektir. Siyasette vefanın önemini burada bir kez daha görüyoruz" dedi.
VAATLERİNİ YERİNE GETİRMEDİLER
İlçe ve beldelere ziyaret programı gerçekleştirdiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani de 7 ilçe 23 belde ziyaretlerinde, vaatler vererek, geçmişi kötüleyerek seçilen CHP ve MHP'li belediyelerin iş yapmadıklarını, vaatlerini yerine getirmedikleri için vatandaş nezdinde durumlarının kötü olduğunu gördüklerini belirtti. Samani, "MHP Genel Merkezi'nde Orhun Abideleri'nin plastik heykeli var. MHP diyor ki; 'Bu hatıraya çok önem veriyorum. Bu plastik heykelle göstermeye çalışıyorum'. Oysa ki, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Moğolistan'a uçağını indirip, Orhun Abideleri'ne daha rahat ulaşılması için 42 kilometrelik duble yol ve havaalanı yapılması talimatı veriyor. İşte MHP'nin anladığı milliyetçilik anlayışı polikarbon plastik heykel milliyetçiliği, bizimki ise, hizmet milliyetçiliğidir" şeklinde konuştu.
Toplantının sonunda, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar tarafından, Kurucu Merkez İlçe Başkanı Halit Sevim ve kurucu üyelere onur belgesi verildi.