Başkan Lofçalıoğlu'dan Öğretmenlere Nasihat

Balıkesir'in Edremit ÇYDD Başkanı Nedret Gürdal ve Edremit Lions kulübü yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'nu makamında ziyaret edip bilgi alış verişinde bulundular

Balıkesir'in Edremit ÇYDD Başkanı Nedret Gürdal ve Edremit Lions kulübü yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu'nu makamında ziyaret edip bilgi alış verişinde bulundular.
Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, uzun yıllar öğretmenlik yaptığını, son 20 yılını ise okul müdürlüğü görevinde bulunduğunu belirterek, "Öyle dönem oldu ki, görev yaptığım okulda oturacak koltuğum yoktu. Kendi cebimden para harcayarak oturmak için koltuk aldım kara tahta masa sandalye aldım. Öğretmen arkadaşlarım tavsiyem sabırlı olun, azimli olun. Gerekirse okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını cebinizden karşılayın. O zaman yaptığınız mesleğin asilliğini öğreneceksiniz. ÇYDD Başkanı Nedret hanım ve yönetimi ilçemizdeki okullara ve eğitime büyük katkılar sağladılar. Açtıkları Ana sınıflarında çocuklarımız eğitim görmekteler. Dün olduğu gibi bundan sonrada ÇYDD ilçemizde yapacağı her türlü eğitim yatırımına sonuna kadar destek olacağız dedi.

ÇDDY BAŞKANI GÜRDAL SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ ELELE VERDİ
Edremit ÇYDD Başkanı Nedret Gürdal ise, "Edremit'teki sivil toplum örgütleri ile el ele verdik. Havran'a bugüne kadar ilçe merkezi ve köyler dahi 6 ana sınıfı açtık. Bundan sonrada çalışmalarımız devam etmekte. Havran'da bizlere destek olan Havran Kaymakamı Fatih Genel, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Dalyancı teşekkür ederiz dedi.