Barlar Sokağı'ndaki Arbede

Marmaris'in Barlar Sokağı'nda yapılan denetim esnada çıkan arbedeyle ilgili açıklama yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, "Marmaris'in bu şekilde gündeme gelmesi beni üzüyor" dedi.

Bir açıklama yapan bar sahibi Kamil Issı, Marmaris'in CHP'li Belediye Başkanı Ali Acar'ın kendilerini darp ediğini iddia ederek, "Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve yanında getirdiği özel güvenlikler ve adamları tarafından iş yerimde saldırıya uğradık. Benim iş yerim bir gün öncesinden mühürlenmişti. Marmaris Belediyesi denetim yaptı ve mühürledi. Ama ertesi günü yanında adamlarıyla iş yerime geldi. Bize tehdit ve hakaretlerde bulundu ve bana kafa attı. Bana silah çekmiş canıma kast etmiştir. Marmaris
Belediye Başkanı'ndan şikayetçi olduk. Ali acar ne zaman bir işe girişse yanındakiler tehditkar tavırlar sergilemektedir. Orantısız güç kullanılmaktadır. Kendi televizyon ve radyolarıyla var karşısındaki küçük bir esnaf var devletin yetkilerini pervasızca kullandılar. Silahları bellerine takıp bizim iş yerimizi bastılar. İş yerinin bahçesinde bana kafa attılar. Canıma kast etti. Ali Acar burayı terk etmemizi söyleyerek bize tehditte bulundu" dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, emniyet mensuplarının Marmaris'te düzenlediği kermeste, "Olayla ilgili ilçe başkanımız bana bilgi verdi. Adliyeye intikal etmiş bir olay. Marmaris'in bu şekilde gündeme gelmesi beni üzüyor" diye konuştu.