Afyonkarahisar Polisinden Atış Müsabakası

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, emniyet teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü nedeniyle vatandaşların da katıldığı tabanca atış müsabakası düzenledi.

Emniyet teşkilatının 165. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Poligonu'nda gerçekleştirilen tabanca atış müsabakasını İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve PMYO Müdürü Hasan Şahin de izledi. Yaklaşık 30 kişinin yarıştığı 25 metrelik tabanca atış poligonunda Şahin de atışını yaptı. Ayrıca, bazı basın mensupları atış yaparak etkinliğe katkıda bulundu. PMYO Müdürü Hasan Şahin, 10 Nisan Polis
Haftası nedeniyle polis ve vatandaş dayanışmasını geliştirme açısından böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek "Topluma hizmet eden emniyet teşkilatının daha başarılı olabilmesi ve toplumun desteğini alması için bir atış müsabakası düzenlendi. Müsabaka halkımıza da açık. Amacımız toplumumuzun desteğini teşkilatımızın arkasına almaktır. Bu da bizim başarımızı artıracaktır" dedi.